2017 November 13-án került megrendezésre immár tizedik alkalommal az Országos Református Középiskolai Teremlabdarúgó bajnokság Mezőtúron. Iskolánkból mindkét nem képviselői jelen voltak a megmérettetésen.

 Fiú csapatunk hatodik helyezett lett a tizenhárom tagú mezőnyből. 6-1-es győzelem (a Sylvester Budapest ellen), és 4-1-es győzelem (Nagykőrös ellen) után a csoportrangadón nagyon szoros meccsen 1-0-ra kapott ki a későbbi győztes Kiskunhalassal szemben, így sajnos nem jutott be a hármas döntő mezőnyébe, csoportmásodikként a 4-6 helyért küzdött tovább. Nagyon közel álltunk az éremszerzéshez, de így is büszkék vagyunk a fiúkra, nagyot küzdöttek.

Leány csapatunk az első mérkőzését az erős Lónyayval játszotta, kiélezett meccsen 1-0-ra sikerült egy fogcsikorgatós győzelmet aratni. Második meccs a Kunszentmiklós ellen már felszabadultabb játékot hozott (3-1 ide). Majd a Kiskunhalas legyőzése következett (2-0). A lányok csoportelsőként jutottak az elődöntőbe, ahol drámai végjátékban büntetőpárbajban győztük le a Miskolc csapatát Vastag Vera kapusunk bravúrjaival. Egész nap ő cipelte hátán a csapatot a döntőig. Az első helyért zajló meccs talán a legnagyobb harcot hozta, egy egyéni villanás döntött 1-0-ra a Kazincbarcika javára, egy szépen eltalált lövés, mely után megérdemelten nyerték meg a tornát. Mindent kiadtak magukból lányaink, az utolsó erejüket is mozgósították, nagy szívvel harcoltak egymásért és iskolájukért. A kezdeti elkeseredettséget aztán lassan felváltotta az öröm, hogy sikerült egy szép eredményt elérni, és szépen csillog az ezüst is.

Egy hosszú, fárasztó nap volt, de sikereink minden nehézségért kárpótoltak. Tanulóink sportszerű magatartással képviselték iskolánkat a pályán kívül is. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, és várjuk az újabb versenylehetőséget!

HAJRÁ KERI!!!

Fiú csapat: Szaszovszki Kevin, Maczkó Bence, Bodor András (C), Juhász Márk, Antal Bence, Bíró László, Sebján Balázs, Karsai Levente, Neikl Benedek, Homolya Erik

Lányok: Vastag Veronika, Hosták Dorina (C), Laczkovszki Zsófia, Schlenk Dominika, Marosi Fanni, Monori Rebeka, Demeter Dorottya, Takács Rozina, Hajdú Debra, Monori Rebeka, Berinkei Alexandra

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 69 vendég és 0 tag böngészi

FEL