Évek óta októberben kerül megrendezésre a Pályaválasztási Kiállítás Vác Város Sportcsarnokában, melyet a Pest Megyei Kormányhivatal és a Vác Járási Hivatal Foglalkoztatási osztálya szervez.

2019. október 15-én 10 órától 14 óráig várták az érdeklődőket.

Iskolánk is részt vett, bemutatkozott a kiállításon, információval segítve a felső tagozatos diákokat a pálya-, a szakmaválasztásban. A standunkat felkereső diákok és szüleik átfogó képet kaptak képzéseinkről, iskolánk életéről. Közelebbről megismerkedhettek a vendéglátó képzésekkel cukrász-, szakács-, pincér tanulóink közreműködésével.

Az érdeklődők a cukrász tanulókkal süteményt díszítettek, amit megehettek. A vállalkozó kedvűek cukorból rózsát formálhattak, amivel egy tortát dekoráltak.

A pincér tanulók szórólapokkal erősítették az információs tanácsadást. A díszasztal terítékét, eszközeit mutatták be az érdeklődőknek, szalvétát hajtogattak.

Szakácsaink kóstoló kínálásával tették közvetlenebbé a beszélgetéseket.

Reményeink szerint a látványos szakmabemutató után, a nyílt napokon ismét találkozunk a standunkat felkereső szülőkkel, és a vendéglátó szakma, és iskolánk képzései iránt érdeklődő nyolcadikos diákokkal.

Páhi Edit

1 3 4 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 54 vendég és 0 tag böngészi

FEL