Kedves Felvételiző!

 

Tájékoztató a 2019. január 19. szombaton tartandó központi írásbeli felvételiről

A központi írásbeli vizsga időpontja: 2019. január 19. (szombat) 10 óra.

A vizsga helyszíne iskolánk épülete, melynek pontos címe: 2600 Vác, Brusznyai Árpád u. 6.

Az egységes írásbeli vizsgákra a jelentkezési lapjukat benyújtó tanulóknak nem küldünk külön vizsgabehívót.

A vizsgát a számodra kijelölt teremben kell megírnod.  A terem számát a vizsga előtt 1 héttel közzétesszük a honlapon, valamint a vizsga napján az iskolában több helyen is kifüggesztjük. A táblázatban az oktatási azonosítód segítségével tudod magad beazonosítani, amit a diákigazolványod tartalmaz.

Kérlek, hogy a vizsga megkezdése előtt legalább 30 perccel korábban érkezz meg.
A gyülekező az iskola aulájában lesz, ahonnan a vizsga megkezdése előtt 15 perccel korábban a tanárok irányításával elfoglalhatod a helyedet a kijelölt tanteremben. A vizsga 2 x 45 percet vesz igénybe, melynek során először anyanyelvből, majd matematika tantárgyból kell egy-egy központilag készített feladatlapot kitöltened. A két feladatlap között 15 perc szünet van.

A vizsgára feltétlenül hozz magaddal: személyazonosításra alkalmas igazolványt (diákigazolvány vagy személyi igazolványt), továbbá kék, esetleg fekete tollat, körzőt és vonalzót. A dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli részt tollal kell elkészíteni. Az írásbeli vizsga során semmiféle más segédeszköz (pl. számológép, telefon, helyesírási szótár) nem használható.

A kijavított dolgozatokat 2019. január 28. (hétfő) 8-16 óra között Te, vagy szüleid megtekinthetitek az iskolában, a 118-as teremben, valamint átvehetitek az értékelő lapokat.

Amennyiben fel nem róható okból (orvos által igazolt betegség) nem tudsz részt venni a felvételi vizsgán, a pótló felvételi vizsga időpontja 2019. január 24. 14 óra.

A vizsgához sok sikert és eredményes felvételizést kívánok:

Solymosi Csilla
       igazgató

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 293 vendég és 0 tag böngészi

FEL