d1

Diáknap

 

2017. május 03-án került megrendezésre a Diáknap iskolánkban. Ezt a napot lázas szervezés előzte meg, melyet a Diákönkormányzat néhány tagjának köszönhetünk. A diákképviselők segítettek a programok szervezésében, a plakátok készítésében és a diákok toborzásában.

 

 

d2  d3d4

A korábbi évekhez képest új versenyszámok is bekerültek a Diáknapi programba, de természetesen néhány hagyományos verseny is megmaradt, ilyen például a főzőverseny, a labdarúgás, a röplabda és a tréfás vetélkedő, melyek minden évben nagy érdeklődést keltenek. Ezek mellett a diákok előre jelentkezhettek a következő feladatokra: Firkaverseny, Fotóverseny, Süteménysütő verseny, Pincér-futóverseny, Fánkevő-verseny.
A reggel 8.15-kor kezdődő megnyitó után mindenki a saját maga által választott programon vehetett részt. Az iskolánk tanulói által készített fotókból és rajzokból kiállítást szerveztünk az iskola első emeleti aulájában. Az alkotásokra szavazni lehetett, és a legjobbakat jutalmakkal díjaztuk. Ez egy új program volt, melyből kitűnt, hogy milyen sok tehetséges tanuló jár iskolánkba, akik szabadidejükben különböző témákban fotóznak vagy rajzolnak. A Fotókiállítást köszönjük Stvorecz Lorának (11/3), aki lelkesen kitalálta, megszervezte és létrehozta, emellett az ő képei érték el a legtöbb szavazatot. A legjobb rajz Szabó Csilla 11/1 osztályos tanuló munkája lett. Nagyszámú érdeklődőt vonzott magával a bográcsos főzőverseny, ahol új szabályként lépett életbe, hogy előre meghatározott alapanyagokból kellett valamilyen ízletes ételt készíteni és ízlésesen tálalni. Ebben a versenyszámban a 11/A osztály gombócai érték el az első helyezést. A főzés mellett a sütés is terítékre került, finomabbnál finomabb sütemények kerültek ki diákjaink és iskolánk egyik tanára, Korbaditsné Varga Erika keze alól. Ebben a versenyben első helyezést ért el Neubrandt Anna, 13/A osztályos tanuló. A sportolás sem maradhatott ki ezen a napon, a labdarúgásban első lett a 11/2 osztály csapata, míg a röplabdában a 13/NY osztályos fiúk vitték el a vándorkupát. A tréfás vetélkedőn Egy perc és nyersz játékokkal dobtuk fel a versenyzők hangulatát, a 14 állomást összesítve a legjobb eredménnyel a 14/V osztály teljesítette. A legjobb fánkevő Herczeg Attila a 10/1 osztályból, a leggyorsabb a pincér-futóversenyen Varga Martin Joel (12/4) lett. A versenyben résztvevő csapatokat oklevelekkel és kupákkal díjaztuk.
    Az időjárás ellenére mindenki jól érezte magát ezen a napon. A versenyzőknek és a győzteseknek gratulálunk. A segítőknek köszönjük a szervezést, külön köszönet illeti Korenika Attilának, hogy konferálásával segítette a Diáknapot.

Simák Viktória

d5 d6d7

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 111 vendég és 0 tag böngészi

FEL