Tisztelt Szülők, Kedves Felvételiző Diákok!

Tájékoztató a központi felvételi vizsgáról!

A vizsga időpontja: 2018. január 20. (szombat) 10 óra. Érkezés az iskolába: 9.30 óra

A vizsga helyszíne iskolánk épülete: 2600 Vác, Brusznyai Árpád u. 6.

 

Az egységes írásbeli vizsgára jelentkezési lapot benyújtott tanulónak nem küldünk vizsgabehívót.

A vizsgát a beosztásban kijelölt teremben kell megírni. A terem száma a letölthető táblázatban található, valamint a vizsga napján az iskolában több helyen is kifüggesztjük. A táblázatban az oktatási azonosító segítségével ( amit a diákigazolvány tartalmaz) könnyen megtalálható a terem. (Ctrl-f használata gyorsítja a keresést)

A gyülekező az iskola aulájában lesz, ahonnan a vizsga megkezdése előtt 15 perccel, tanárok irányításával foglalják el a tanulók  a helyüket a kijelölt tanteremben. A vizsga 2 x 45 percet vesz igénybe, melynek során először anyanyelvből, majd matematika tantárgyból kell egy-egy központilag készített feladatlapot kitölteni. A két feladatlap kitöltése között 15 perc szünet lesz.

 Kérjük a diákokat, hogy a vizsgára hozzanak magukkal: személyazonosításra alkalmas igazolványt (diákigazolvány vagy személyi igazolvány), továbbá kék tollat/tollakat, körzőt, vonalzót, szögmérőt. A dolgozat megírásakor a rajzokat ceruzával, minden egyéb írásbeli részt kék tollal kell elkészíteni. Az írásbeli vizsga során, más segédeszköz (pl. számológép, telefon, helyesírási szótár) nem használható!

A kijavított dolgozatok megtekintése, valamint az értékelőlapok átvétele:

2017 január 29. (hétfő) 8-16 óra között személyi igazolvány bemutatásával a felvételiző diák, vagy szülője (vagy írásos meghatalmazottja) az iskolai könyvtárban. (2600 Vác, Brusznyai Á. u. 6.)

Amennyiben fel nem róható okból (orvos által igazolt betegség) nem tud a jelentkező részt venni a felvételi vizsgán, a pótló felvételi vizsga időpontja 2017. január 25. 14 óra, az iskola épületében.

Észrevételekkel 2018. január 30-án 16 - óráig van lehetőség élni.

 

A vizsgához sok sikert és eredményes felvételit kívánok!

Solymosi Csilla
       igazgató

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi

FEL