Iskolánkban 2021. június 29-én tartottuk a tanévzáró ünnepélyt és a bizonyítványosztást. Az ünnepély előtt nagytiszteletű Nyilas Zoltán úr, az Északpesti Református Egyházmegye esperese, iskolánk fenntartójának vezető lelkipásztora hirdetett igét a megjelenteknek a Prédikátorok könyvének 3. fejezetéből:

Mindennek megvan a maga órája”, amit a 254. Mindenkoron áldom... és 434. Vezess Jézusunk számú dicséretek eléneklésével iskolánk pedagógusaiból alakult alkalmi kórus színesített. A Prédikátorok könyvének történetét hallgatva elgondolkodhattunk azon, hogy ez a példázat napjainkban is milyen aktuális üzenetet hordoz.

 

1

 

Az istentiszteletet követő tanévzáró ünnepségen Tóth Eszter, 10.G osztályos tanuló köszöntötte a megjelenteket, és közösen elénekeltük a Himnuszt (Horváth Antal hitoktató zongorakíséretével), majd Bőgér Flóra tolmácsolásában hallhattuk Reményik Sándor: Csendes csodák című költeményét, aminek üzenete fontos tanácsot közvetít ebben a koronavírus meghatározta időszakban:

„Tedd a kezedet a szívedre

Hallgasd, figyeld, hogy mit dobog,

Ez a finom kis kalapálás

Nem a legcsodásabb dolog?”

A tanévzáró ünnepség keretében mondta el Solymosi Csilla igazgatónő a tanévet értékelő beszédét, majd adta át iskolánk tanulóinak a versenyeken elért eredményükért járó jutalomkönyveket, melyekhez szívből gratulálunk.

 

1

 

Iskolánkban már hagyomány, hogy a fenntartó által létrehozott Lorántffy Zsuzsanna tanulmányi ösztöndíj átadására a tanévzáró ünnepségen kerül sor. Az ösztöndíj összege 100.000 Ft. Ettől az évtől két kategóriában jutalmazta a fenntartó a legjobb eredményt elérő tanulókat. A Lorántffy Zsuzsanna ösztöndíj ez évi díjazottjai Sahraoui Leila 10.c osztályos tanuló és Végső Anett 9/2 osztályos tanuló. A díjat Dr. P. Tóth Zoltán egyházmegyei gondnok úr, az igazgatótanács elnöke adta át.

 

1

 

Tanévzáró ünnepségünk végén közösen énekeltük el a Szózatot, ami után a diákok osztálytermükben vehették át osztályfőnöküktől a bizonyítványukat.

Minden diákunknak kellemes kikapcsolódást kívánunk a nyári szünetre!

 

1

Áldás, békesség!

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 128 vendég és 0 tag böngészi

FEL