Immár 25 éve annak, hogy a Kárpát-medencében évről-évre megrendezik a Magyar Református Középiskolák Találkozóját. Az idén Karcag adott otthont ennek a jeles alkalomnak.

A Karcagi Nagykun Református Gimnázium látta vendégül a lelkészeket, pedagógusokat, diákokat június 30. – július 3. között.  A találkozóra 40 középiskolából érkeztek képviselők a történelmi Magyarország területéről. Nagy öröm volt számunkra, hogy mi is részt vehettünk ezen a 4 napos rendezvényen, képviselve iskolánkat.

Négyen utazhattunk el Karcagra: 2 diák: Furák Barnabás és Pukk Roland a 10.G osztályból,  illetve 2 pedagógus: Bollog Melinda és Kincses Katalin tanárnők.

A találkozó programjait istentisztelet nyitotta meg. Előadásokat hallgathattunk meg a templomban, GPS-túrán vehettünk részt Karcagon, a kulturális esten néptánc bemutatóval és énekkari művekkel kedveskedtek a vendéglátók. Egy egész napot a Hortobágyon tölthettünk kirándulással, lovaskocsikázással, pusztavacsorával. Július 3-án, vasárnap a zászlós bevonulás után istentisztelettel zárult a találkozó.

Kincses Katalin

1 1 1

1 1 1

1 1 1

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 139 vendég és 0 tag böngészi

FEL