Kedves diákok és szülők!

Lipcsei Márta vagyok, iskolátok pszichológusa.

A Református EGYMI megbízásából fogok iskolátokban pszichológusi ellátást nyújtani számotokra.

Mivel fordulhattok hozzám?

Gyakorlatilag bármivel megkereshettek, ami nehézséget, problémát okoz számotokra. A kamaszkor nem a legkönnyebb időszak az ember életében, és tapasztalatból mondom, néha jól esik, ha valakinek el lehet mondani azt, hogy „HOGY VAGYOK ÉN MOST”.

Témák:

  • Tanulási nehézségek. (Mostanában nem annyira megy a tanulás, nem tudsz odafigyelni, más dolgok kötik le a figyelmed, stb.)
  • Életvezetési nehézségek. (Ha azt érzed, hogy mostanában nincs minden rendben, nem úgy mennek a dolgaid, ahogy szeretnéd, azt érzed, hogy az energiád a nap végére elfogy. Sokszor gombóc van a hasadban, de nem tudod mitől, vagy ha tudod is, nem tudsz vele mit kezdeni. Sokszor vagy rosszkedvű. Magányosnak érzed magad.)
  • Zűrök vannak az osztályban, közösségben, iskolában. (Nem megy könnyen a beilleszkedés, kiközösítenek, nincsenek barátaid.)
  • Otthoni nehézségek. (Szüleiddel, testvéreddel, családtagokkal konfliktusaid vannak.)
  • Krízisben vagy. (Veszteségek értek, valaki meghalt, aki fontos volt számodra. Csalódások értek, nem tudod, hogyan lépj tovább. Párkapcsolati krízisben vagy.)

+ Minden, amiről TI szeretnétek beszélni!

Hol és mikor találtok meg?

419-es szoba

SZERDA - 10.00 - 15.30

PÉNTEK -  8.00 -  13.30

email - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kedves Szülők!

Szeretném, ha Önökkel és a pedagógusokkal együtt közös célunk lenne a gyermekeik lelki támogatása. Segítsünk nekik, hogy ebből a szép, ám sok nehézséget rejtő kamaszkorból kilépve boldog, elégedett és sikeres felnőtt váljon belőlük.

Szülői konzultációt tudnak kérni az alábbi elérhetőségemen:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi

FEL