2023. május 5-én került megrendezésre iskolánk Ballagása

 a Bernáth Kálmán Református Gimnázium, Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola udvarán. A műsor ünnepi beszédekkel kezdődött: Csikai Attila református vallástanár ünnepi áhítatot tartott, Solymosi Csilla igazgatónő búcsúzó gondolatait mondta el a megjelent közönségnek.

A hagyományainknak megfelelően a ballagtató osztályok részéről Rottenbacher Ábel 11/3 osztályos tanuló, míg a végzősök részéről Tóth Eszter 12/G osztályos tanuló búcsúzott, ami után ünnepélyes zászlóátadásra került sor.

A műsort színesítette az Óceánok című közösségi ének magyar nyelvű előadása, Horváth Antal - iskolánk hitoktatójának - előadásában.

A jutalomkönyvek és oklevelek átadását követte az osztályok szimbolikus útra bocsátása, elengedése, amit a színes léggömbök szimbolizáltak.

A 2022/2023 -as tanévben hét végzős osztálytól búcsúzunk: a 12/G osztálytól (osztályfőnök: Oszaczkiné Szammer Beáta), a 12/1 osztálytól (osztályfőnök: Darida Katalin), 12/2 osztálytól (osztályfőnök: Mojzsis Andrea), 12/3 osztálytól (osztályfőnök: Tomecskóné Rácz Erika), 12/2/A osztálytól (osztályfőnök: Török Anna Hajnalka), 11/A osztálytól (osztályfőnök: Darida Katalin) és a 11/B osztálytól (osztályfőnök: Bócz Mónika)..

A műsorvezetői feladatokat Mester Hanna és Mészáros Karina 11.G osztályos tanulók  látták el.

Ezzel az eseménnyel a diákok megtették az utolsó nagy lépést az érettségihez vezető úton.

Minden végzős diákunknak sikeres érettségit kívánunk!

„Vidd, ami kell. Kevés elég.

A tűz, a föld, a víz, az ég.

Aki ismeri önmagát,

útvesztőiből is égre lát.”

(Szabó T. Anna)

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

FEL