2023. október 13-án került megrendezésre iskolánk Szalagavatója a váci Madách Imre Művelődési Központban.

A műsor ünnepi beszédekkel kezdődött: Csikai Attila református vallástanár, Solymosi Csilla igazgatónő és Dr. P. Tóth Zoltán főgondnok úr mondta el gondolatait a megjelent közönségnek, aminek soraiban köszönthettük Vác városának alpolgármesterét, Inotay Gergely urat és iskolánk református lelkipásztorát Boross Sámuelt.

A 2023/2024 -es tanévben négy végzős osztály kapta meg ünnepélyes keretek között a szalagot osztályfőnökétől: a 12/G osztály Kincses Katalin, a, 12/2/A osztály Szabóné Villám Mariann, a 11/A osztály Varga Zsuzsanna tanárnőktől, és a 11/B osztály Zseni István  tanár úrtól.

A szalagtűzés után következtek az osztályprodukciók, amelyekre 5 hét alatt lelkesen készültek a tanulók. A 12.G és 11.A osztály bécsi keringőt adott elő, melyet  egy verselőadás, és Szénási Barnabás 12/3 osztályos tanuló zongoraprodukciója követett.

A műsor további részében a 12.G osztály Hafanana című osztálytáncát láthattuk, mellyel vidám és derűs hangulatot teremtettek a közönség számára is. A Szalagavató ünnepély végén a végzős gimnáziumi osztály (12.G) kisfilmjét tekinthette meg a közönség, mely megható pillanatokat okozott.

Komoly előkészületek előzték meg a Szalagavató műsorra való felkészülést. Jó hangulatban teltek a próbák, és az előadások is. Ezzel az eseménnyel a diákok megtették az első nagy lépést az érettségihez vezető úton.

A műsorvezetői feladatokat Németh Veronika 11/1 és Rottenbacher Ábel 12/3 osztályos tanulók látták el.

A Szalagavató nem jöhetett volna létre Szente-Berecz Edina tanárnő segítsége nélkül.

Szemán Marietta

(szervező)

 

 

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 111 vendég és 0 tag böngészi

FEL