November 13-án ünnepeljük hazánkban a magyar nyelv napját. Ennek alkalmából a Vácott működő Magyar Nyelv Barátainak Egyesülete egy rendezvénnyel készült a Madách Imre Művelődési Központban. Játsszunk a szavakkal! címen anyanyelvi csapatjátékot szervezett, amelyben – ahogy fogalmaztak - nem a nyelvtani tudás, hanem a játékos kedv és az ötletesség került terítékre.

Összesen 38 csapat vett részt a megmérettetésen. Szép számmal érkeztek diákok a Piarista Gimnáziumból, a Váci Madách Imre Gimnáziumból, a Selye János Egészségügyi Technikumból, de még az ipolysági Szondy György Gimnáziumból is.

Az anyanyelvi csapatjátékon  iskolánk egyik csapata a 11/1 osztályból – Bokor-Szekeres Máté, Csépe Zoltán, Jancsó Réka –  1. helyezést ért el (Felkészítő tanár: Oszaczkiné Szammer Beáta).

A győztes csapat a játékmesterrel, Szőcsné Antal Irén tanárnővel

Iskolánk másik 3 csapata  (1. Hoffmann Botond, Kiszelák Zoltán, Rab Zoltán, Komcsák Dominik (10.G) 2. Fábián Johanna, Pazsitka Réka, Vass Zsófia (10.G)  ) Felkészítő tanár: Szemán Marietta; 3. Vas Bernadett, Földes Nauszika, Barati Vivien Anita  (11.1) Felkészítő tanár: Oszaczkiné Szammer Beáta )  is tisztességesen helytállt.

GRATULÁLUNK!

Oszaczkiné Szammer Beáta (magyartanár)

   
   

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 200 vendég és 0 tag böngészi

FEL