A 2024. március 19-én megrendezett angol nyelvű országismereti versenyen minden Kanadáról szólt. A 12 versenyző csapat tagjai infografikát készítettek az ország kultúrájának egy-egy szegmenséről, bemutatták annak nevezetességeit, szövegértési feladatsor keretében olvashattak történelméről és hagyományairól, s megismerkedhettek Kanada nemzeti himnuszával.

Egy országismereti kvízt is kitöltöttek a jelen levő diákok két tanuló – Barraes Romero Ericka Mhayeli 11/3  és Fernando Princess Claire 11/3 – prezentciója alapján.

 

 

A megmérettetésen a legjobban a 12/3 osztály csapata (Beaver) szerepelt, név szerint: Angyal Vivien, Félix Lili és Füzi Dóra. 2. helyezett lett a 11/1-ből Győri Márk, Kovács Olivér és Téglás Tibor (Drake the Snake). A 3. helyet a 9/G Terrance and Phillip fantázianevű csapata csípte el: Németh Letícia, Szemendri Szabolcs és Tóth Balázs.

De minden versenyzőt dicséret illet a színvonalas előzetes feladat elkészítéséért (infografika), a felkészülésért és a versenyen való aktív szereplésért. Mindenkinek szívből gratulálok az idegennyelvi munkaközösség nevében. De jár a köszönet jár a felkészítő és szervező tanároknak is.

                                                        Oszaczkiné Szammer Beáta ( id.nyelvi mk.vez.)

 

A díjazottak:

12/3

 

 

11/1

 

9/G

 

 

 

 

 

 

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 153 vendég és 0 tag böngészi

FEL