Iskolánk tanulói az idén első alkalommal vettek részt a Református Iskolák Diáksport Szövetsége (RIDISZ) által szervezett hagyományos balatonszárszói kosártáborban. Az alábbiakban Traupert Niki élménybeszámolóját olvashatjátok.

Az idei kosártáboron nem csak rengeteg tapasztalatot szerezhettem, hanem sok számomra feledhetetlen élménnyel gazdagodhattam és új emberekkel ismerkedhettem meg.
A tábor környéke nagyon szép, rendezet és tiszta volt.
A szállás csodálatos, az ágyak nagyon kényelmesek, a szobák tiszták, a mosdók szépen rendben voltak. Én személy szerint otthonosan berendezkedtem, egy mérkőzés után jó volt visszatérni a kényelmes szobánkba és pihenni! (csak a kukát hiányoltam)
Az ételek választékosak és igazán finomak voltak, vacsorára mindig kaptunk valamilyen gyümölcsöt, ami nagyon jól esett, mindig jóllakottan távozhatunk!
A személyzet, akik az étel tálalták nagyon mosolygósak és kedvesek voltak, amitől kellemes volt a hangulat, semmiben sem volt hiányunk!
Volt egy program, amelyben igen kellemesen csalódtam; az áhítat érdekes volt és megragadta a figyelmemet, elgondolkodtatott!
A meccsek barátságosan zajlottak és ott is sok vidám pillanatot élhettem meg, másoktól is tanulhattam!
Az esték voltak a legjobbak, amikor kiülhettünk a többiekkel és beszélgethettünk, ismerkedtünk, nevetgéltünk.
Utolsó napon volt egy esti fürdőzés mindenki számára. Szinte mindenki bement a vízbe, ahol készültek fényképek is. Ez volt az egyik legjobb program a tábor alatt.
Balatonszárszó is nagyon meghitt és szép. A városban mindent be tudtunk szerezni, amire szükségünk volt!
Nagyon sok ismerősömnek ajánlottam már ezt a helyet!
Sokat fürödtünk, nevettünk, viccelődtünk, az

Sok-sok kép a Galéria menüpont alatt.

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 20 vendég és 0 tag böngészi

FEL