FELHÍVJUK A FIGYELMET, HOGY AZ IDÉN NEM AZ ELŐZŐ ÉVEKHEZ HASONLÓ MÓDON TÖRTÉNIK A TANKÖNYVÁRUSÍTÁS!

Tájékoztatjuk a szülőket, tanulókat, hogy a Köznevelésért Felelős Helyettes Államtitkár rendelkezése alapján az egységes tankönyvellátási rend érdekében,

 

a tankönyv csomagokat szeptember 2-tól lehet a diákok részére átadni.

 


AZ ISKOLÁBAN CSAK A TANKÖNYVEK  KIOSZTÁSA TÖRTÉNIK, PÉNZT NEM VESZÜNK ÁT!

 


FONTOS!!!

 

 

FIZETŐS TANULÓK


TANKÖNYVCSOMAGOT CSAK AZOK KAPHATJÁK MEG, AKIK A CSEKK BEFIZETÉSÉT IGAZOLNI TUDJÁK.

 

 

Amennyiben rendelkezésükre áll csekk, amit még nem fizettek be, ezt tegyék meg, és így jöjjenek átvenni a könyveket.


Amennyiben nem kaptak csekket, az iskolában lesz majd lehetőség arra, hogy mi adunk egyet, és a tankönyveket az után vehetik át, ahogy ezt befizették.


Mivel a tankönyvcsomag átvétele csak a befizetett csekk ellenében lehetséges, kérjük, hogy a BEFIZETÉST IGAZOLÓ CSEKK EREDETI PÉLDÁNYÁT vagy az ONLINE BANKI ÁTUTALÁS BIZONYLATÁT valamint a TANKÖNYVLISTÁT a tankönyvosztásra feltétlenül szíveskedjenek magukkal hozni!

 

EZEK BEMUTATÁSA NÉLKÜL,  A TANKÖNYVEKET NEM TUDJUK KIADNI.

 



INGYENES TANULÓK


Az ingyenes tanulóknak a tankönyvcsomag átvételéhez a kedvezmények igazolásáról szóló határozatot (ha ez még nem történt meg) legkésőbb a tankönyv átvételekor le kell adni!

Az igazolásoknak szeptember 15-ig érvényesnek kell lenni! Ha hamarabb lejár, és a meghosszabbítás nem sikerül, a könyvcsomagot utólag ki kell fizetni. 

Igazolások:


- A HÁROM- VAGY TÖBBGYERMEKES CSALÁD esetében a CSALÁDI PÓTLÉK IGAZOLÁSA: MÁK Hatósági bizonyítvány a családi pótlék folyósításáról, vagy bérjegyzék, vagy számlakivonat, ami csak 2013. június - július - augusztus hónapban keltezett igazolással lehetséges!


- Az új, érvényes RENDSZERES GYERMEKVÉDELMI HATÁROZATOT is kérjük behozni, a határozat fénymásolatát leadni, csak ennek ellenében tudjuk biztosítani az ingyenes tankönyveket.


- A TARTÓSAN BETEG tanuló esetében kérjük a MÁK Igazolását tartós beteg, ill. súlyos fogyatékos gyermekről vagy és a MÁK Hatósági bizonyítvány magasabb összegű családi pótlék folyósításáról szóló igazolást.

Vác, 2013. augusztus 28.

 

Koczkáné Kiss Orsolya

 

tankönyvfelelős

 

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 38 vendég és 0 tag böngészi

FEL