Első alkalommal került megrendezésre iskolánkban díszcsomagoló verseny, melyet 2013. december 5-n, a karácsonyi ünnepekhez kapcsolódva szerveztünk.

Iskolánk diákjai közül 16 fő tanuló mutatta be kreativitását, elsősorban dobozok dekoratív, karácsonyi jelleget hangsúlyozó csomagolásán keresztül. A vállalkozó szellemű jelentkezők 9-11.évfolyamon tanuló, szakközépiskolai vagy szakképző oktatásban résztvevő lányok és fiúk voltak.

 

Az elkészített díszcsomagolásokat iskolánk igazgatója Ladányi Károly igazgató úr, a szakmai igazgatóhelyettesek, valamint a szaktanárok értékelték. Kiemelkedő szempont volt a kreativitás, az egyéni jelleg, az esztétikus küllem és a karácsonyi díszítés.

 

Fontosnak tartottuk, hogy intézményünk diákjai számára is lehetővé tegyük, hogy kiválaszthassák a számukra legtetszetősebb alkotásokat, ezért iskolánk facebook oldalán szavazhattak kedvencükre.

 

A versenyzők nagyon ügyesek voltak, ötletes, ízléses munkák kerültek ki a kezeik közül.

 

A díszcsomagoló verseny eredményei a következőképpen alakultak:

1. helyezett: Szabó Regina 11/1

2. helyezett: Kocsis Angelika 9/1

3. helyezett: Metzger Bernadett 11/A

3. helyezett: Karsai Letícia 11/a

Különdíj: Gáspár Melinda 11/A

Közönségdíj:Dévai Tünde 10/A

 

A felsorolt diákokat eredményes munkájukért oklevéllel, könyvjutalommal, valamint tantárgyi érdemjegyekkel díjazzuk. A jutalmak a karácsonyi ünnepségen kerülnek átadásra.

 

A díjazottaknak gratulálunk, és a versenyzőknek köszönjük részvételüket!

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 60 vendég és 0 tag böngészi

FEL