„Új horizontok libegnek elébed,
Minden percben új, félelmetes az Élet,
Röpülj, hajóm,
Új horizontok libegnek elébed.”
(Ady Endre)

2021. november 05-én került megrendezésre iskolánk Szalagavatója a váci Madách Imre Művelődési Központban. Az idei Szalagavatót két részben rendeztük meg. A műsort ünnepélyes keretek között Haluszka Tibor és Dr. P. Tóth Zoltán Főgondnok úr, az Igazgatótanács elnöke nyitotta meg.

A 2021/2022 -es tanévben kilenc végzős osztály kapta meg ünnepélyes keretek között a szalagot osztályfőnökétől: a 12/G osztály Mojzsis Andrea, a 12/1 osztály Kálmán Nóra, 12/2 osztály Borsányi Iván, 12/3 osztály Dócs-Zsurkán Mariann, 12/4 osztály Szemán Marietta 12/2/A osztály Szabóné Villám Mariann, 11/AB osztály Bócz Mónika, 11/C osztály Szenczi Krisztina és a 13/IV osztály Fábián Tamás.

 A szalagtűzés után következtek az osztályprodukciók, amelyekre két hónapig lelkesen készültek a tanulók. A legtöbb osztály első produkcióként bécsi, vagy angol  keringőt adott elő, melyet az osztálytáncok követtek. A keringők sorát a 12/1 osztály kezdte meg, melynek „csattanós” zárása megalapozta az este további jó hangulatát. Ezt követően a 12/3 osztály  keringő tánca következett. A műsor további részében a 12/2/A és a 12/3 osztálytáncát láthattuk, melyek mindenki arcára mosolyt csaltak, derűs hangulatot teremtettek a közönség számára is. Ezután még két nagyszerű keringőt láthatott a közönség a 12/4 és a 11/C osztálytól. Az első rész zárásaként moldvai táncokat adtak elő iskolánk pedagógusai, melyre nagy szeretettel és izgalommal készültek.

A második részben, ahogy az elsőben is a szalagtűzések után az osztályok keringői- és osztálytáncai következtek. Az itt megjelent osztályok közül  a 12/G, 12/2, 13/IV osztályok adtak elő keringőt. A műsort a 12/G, Grease című nagysikerű osztályprodukciója zárta.

Komoly előkészületek előzték meg a Szalagavató műsorra való felkészülést. Jó hangulatban teltek a próbák és az előadás is, mely egy komoly lépés volt az érettségihez vezető úton.

A műsorvezetői feladatokat Tóth Eszter és Gazdik Dorina látták el.

Darida Katalin, Kenéz Anita, Szente-Berecz Edina

2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kiemelt partnereink

refegyh

parokia

mimk1

floch

vac

Ki olvas minket

Oldalainkat 268 vendég és 0 tag böngészi

FEL